De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

Hasenvenn 96, 4760 BULLINGEN € 425.000

Hasenvenn 96, 4760 BULLINGEN

€ 425.000

Verkocht O.V.
Vul uw vertrek adres in: Straat & nummer, postcode & plaats.

In het kort:
Groot landhuis in aanbouw, vrijstaande garage (ingericht als bijwoning/gîte) en tuin met adembenemend mooi uitzicht over de Belgische Eifel. Ecologische, energiezuinige bouw (bew. opp. 400 m²). Alle aanwezige bouwmaterialen zijn inbegrepen. DG. Pellet-stook. Opp perc : 6.061 m². EPB-berekening opgesteld, voorlopig EPC-label "B".
 Hasenvenn 96


De gemeente Büllingen ligt in Oost-België, waar de voertaal Duits is. Deze uitgestrekte gemeente omvat 25 kernen, waaronder het pittoreske buurtschap Hasenvenn dat slechts 84 inwoners telt.  
Hasenvenn biedt spectaculaire views over het Treeschland.
Büllingen ligt in de Belgische Eifel, bekend om de enorme velden wilde narcissen. In de lente kleuren de bloemen het landschap helgeel.  
Doorheen dit afwisselende landschap van bloemenvelden, naald- en loofbomen, ruige rotsen en snelstromend water voeren de prachtigste wandel-, fiets- en ruiterpaden.
Wilt u liever de kuiten sparen, dan biedt de Vennbahn-RAVèl uitkomst. Deze vlakke fiets- en wandelroute van 125 km overschrijdt de grenzen België, Duitsland en het GHD Luxemburg.
Of u wandelt 5 km richting het zuiden voor een tussenstop in de leuke bistro van Weckenraht.  

Dit landhuis staat op een heel mooi perceel dat een spectaculair panorama biedt over de Belgische Eifel.
De strobalen-houtskeletbouw is volwaardig ecologisch en energiezuinig bovendien. Een aantal binnenmuren zijn bepleisterd met leem en de buitenmuren met duurzame traskalk.
Het losstaande bijgebouw is de eigenlijke garage, die thans is ingericht als klein woonhuis. Terwijl u de werken aan het hoofdgebouw voltooit, woont u rustig in het bijgebouw.
Als u bijkomstig 7 B&B kamers zou willen bijbouwen, dan kan dat. De afgegeven bouwvergunning voorziet namelijk in een veel groter geheel, waarover meer hieronder.  

Indeling landhuis
:
gelijkvloers : inkom in grote open ruimte (23.70 x 8.90) met stoere houten steunbalken, een plafondhoogte van 3.40m, open trap naar de verdieping, toilethoek met hang wc, houtkachel, dubbeltariefmeter, zekeringkast, open keuken (te installeren) en openslaande deuren naar terras en tuin;  

verdieping : grote open ruimte (9.25 x 6.40 / 13.05 x 5.30), nokhoogte is 3.30m, op doorgelegde laminaatvloer, eetkamer, zitkamer, scheidingswand naar badkamer met ligbad en wastafelmeubel, scheidingswand naar slaapkamer; gesloten bergruimte (8.85 x 6.40);

Indeling bijgebouw :
garage ingericht als klein woonhuis - living (6.90 x 6.90) op doorgelegde laminaatvloer met  zithoek, eethoek, ingerichte keuken, pelletkachel, scheidingswand naar slaapkamer met sanitair en mezzanine;

Buitenruimte :
Eigen parkeerruime aan de straatkant, grote gazontuin, open zijterras en overdekt terras aan de achtergevel.  

BIJZONDERHEDEN
Het perceel ligt grotendeels in de landelijke bouwzone die overgaat in landbouwzone, tot zover het oog reikt. Blijvend vrij uitzicht is dus gegarandeerd.
De elektrische installatie is een voorlopige 'werfaansluiting met definitieve kabel'. Als de bouw voltooid is dient u dus een definitieve aansluiting aan te vragen en de installatie te onderwerpen aan een keuring.
Inbegrepen in deze verkoop is het volledige bouwdossier, de vergunningen en alle aanwezige bouwmaterialen.
De septische put kan aangesloten worden op de gemeente riolering (gemengd systeem).
Ondanks dat het huidige KI 324€ is, zal vermoedelijk geen legger 'bescheiden woonhuis' worden afgegeven, en voor deze aankoop het normale tarief van de registratierechten (12,5%) van toepassing zijn.
Dit landhuis ligt bijzonder mooi en biedt eindeloze mogelijkheden.

U kunt desgewenst bijbouwen. De afgegeven bouwvergunning voorziet in een veel groter geheel. Een 2e vrijstaand bijgebouw dat als gîte kan dienen en de aanbouw van een linker- en rechtervleugel aan de achtergevel van het hoofdgebouw die als 7 B&B kamers kunnen dienen. Hoe het totale project er dan zou kunnen uitzien tonen afbeeldingen 14/16 en 15/16.Hasenvenn 96
BULLINGEN, Hoge Venen / Eifel, Hoge Venen / Eifel 4760
België
Status:Verkocht O.V.
Referentie ID: 673/3905
Type vastgoed: Landhuis
Nummer EPC rapport
suivantEPBcalcul
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Oppervlakte perceel m2
6.061
Perceel oppervlakte
0ha 60a 61ca
Bewoonbare oppervlakte
400
Verwarming type
Pelletkachel
Bouwjaar van de Woning
2012
Bestemming
Privé - ééngezins
Beglazing
Dubbele beglazing
Keuken model
Open keuken
Hasenvenn 96
BULLINGEN, Hoge Venen / Eifel, Hoge Venen / Eifel 4760
België
Status:Verkocht O.V.
Referentie ID: 673/3905
Type vastgoed: Landhuis
Nummer EPC rapport
suivantEPBcalcul

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
Hasenvenn 96
BULLINGEN, Hoge Venen / Eifel, Hoge Venen / Eifel 4760
België
Status:Verkocht O.V.
Referentie ID: 673/3905
Type vastgoed: Landhuis
Nummer EPC rapport
suivantEPBcalcul

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
Hasenvenn 96
BULLINGEN, Hoge Venen / Eifel, Hoge Venen / Eifel 4760
België
Status:Verkocht O.V.
Referentie ID: 673/3905
Type vastgoed: Landhuis
Nummer EPC rapport
suivantEPBcalcul

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.