De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

On the road

Wat opvalt

Onze mensen zijn dagelijks op pad, onderweg naar opdrachtgevers of op zoek naar bijzondere gebouwen voor pioniers en woningzoekenden. De schoonheid van de plaatsen die wij aandoen blijft ontroeren.
De regionale bevolking lijkt zich meer en meer bewust te worden van het gunstige effect dat investeerders sorteren in de Ardennen. Autochtonen volgen de nieuwkomers in het smaakvol restaureren van gebouwen met behoud van autenticiteit. Een ontwikkeling die de waarde van het onroerend goed doet stijgen.

Economie

De economie van Wallonië is voor een groot deel gerelateerd aan haar historische-, natuurlijke- en culturele rijdommen. Het Waals Gewest zet het toerisme van de Ardennen op de kaart. Particuliere investeerders zetten die daad kracht bij. Permanente bewoning, een tweede residentie, wonen in combinatie met B&B (bed and breakfast), exploitatie van gîtes (groepsaccomodaties), outdooractiviteiten, of campings...

Een goede keuze

In de roerige tijden van vandaag, binnen een uur rijden van Maastricht, Aken en Luik, kiezen velen voor de ruimte en het gastvrije onthaal van Wallonië. Een goede ontwikkeling die ons niet verwondert, want dit deel van België heeft veel te bieden.
Ongestoord leven, omringd door prachtige natuurschoon is een droom die u hier kunt realiseren!

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.