De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

Ninane 12 A, 6941 HEYD-DURBUY € 169.000

Ninane 12 A, 6941 HEYD-DURBUY

€ 169.000

Vul uw vertrek adres in: Straat & nummer, postcode & plaats.

In het kort:
Goed gelegen grondstuk aan de rand van het dorpje Heyd aan de weg tussen Bomal en Erezée. Panoramische views. Voor de helft in de landelijke bouwzone, rest agrarisch. De grond is ook toegankelijk via de weg achterlangs. Frontbreedte 60 meter. Geschikt voor de bouw van een grote villa, of verkaveling in meerdere loten of als belegging. Opp perc : 7.131 m²
 Ninane 12 A


Het plaatsje Heyd valt onder de gemeente Durbuy en ligt op de 370 meter hoge Col de Rideu die boven de vallei van Wéris uit torent. Deze omgeving wordt ook wel het 'Stonehenge van de Ardennen' genoemd naar de her en der verspreide, astronomisch geplaatste dolmens en menhirs. Voor velen is dit een streek van spirituele bezinning. Spiritueel of niet, de charme van het afwisselende landschap laat niemand onverschillig. Vanuit Heyd maakt u een prachtige wandeling naar Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.  

Goed bereikbaar en super mooi gelegen grondstuk. Hierop bouwt u een eigentijdse villa, legt u een mooie tuin en een terras op de zonkant en blijft er voldoende weiland over voor het houden van een paard of een kudde schaapjes.
U kunt de grond ook verkavelen in meerdere loten. Of u doet er niets mee en laat de waarde rustig stijgen als appeltje voor de latere dorst.  

Het totale perceel van 7.131 m², ligt voor de helft in de landelijke bouwzone, heeft een straatlengte van 60 meter en is 110 meter diep.
De grond is ook achterlangs toegankelijk via een mooie landweg.
Aan uw moderne woning bouwt u desgewenst een garage. U kunt eventueel ook een stal bouwen, want de grond is voldoende groot om een paard of kleinvee aan huis te houden, zoals schaapjes of een paar geiten.
De plannen van een voorontwerp voor de bouw van 3 vrijstaande woningen (13.00 x 9.00) zijn inbegrepen, evenals het recente landmeetplan.
De keuze van aannemer en architect is vrij.  
Omdat de grond nog niet is verkaveld is er geen directe bouwverplichting.

Welke uw plannen ook zijn, voor elke bouw geldt uiteraard een voorbehoud van stedenbouwkundige toestemming.
Uw plannen bespreekt u met uw architect die het bouwdossier indient bij de gemeente, teneinde de benodigde vergunningen te verkrijgen.
Voor Nederlandstaligen is het handig te weten dat er in deze regio een aantal tweetalige architecten actief zijn die u kunnen bijstaan in uw eigen taal en tegelijkertijd goed bekend zijn met de hier geldende bouwvoorschriften.Ninane 12 A
HEYD-DURBUY, Hoge Venen, regio Durbuy 6941
België
Referentie ID: 673/3655
Type vastgoed: Bouwgrond
Oppervlakte perceel m2
7.131
Perceel oppervlakte
0ha 71a 31ca
Ninane 12 A
HEYD-DURBUY, Hoge Venen, regio Durbuy 6941
België
Referentie ID: 673/3655
Type vastgoed: Bouwgrond

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
Ninane 12 A
HEYD-DURBUY, Hoge Venen, regio Durbuy 6941
België
Referentie ID: 673/3655
Type vastgoed: Bouwgrond

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
Ninane 12 A
HEYD-DURBUY, Hoge Venen, regio Durbuy 6941
België
Referentie ID: 673/3655
Type vastgoed: Bouwgrond

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.