De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

rue de Liotte 4 5, 4170 COMBLAIN AU PONT € 69.000

rue de Liotte 4 5, 4170 COMBLAIN AU PONT

€ 69.000

Onder bod
In het kort:
Bouwgrond à 28 €/m² met stenen paardenbox en zicht op de Amblève. Volledig in landelijke bouwzone. Nutsvoorz. aan de straat. Geschikt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis. Opp perc: 2.806 m².


Het Ourthe-dorpje Comblain-au-Pont biedt veel variatie: de nodige winkels, goede restaurants, leuke terrassen, uitgezette wandeltochten door natuurgebieden en de vleermuisgrotten. Comblain-au-Pont ligt bovendien aan de tweesprong van de rivieren de Ourthe en de Amblève. Hier bouwen bevers hun burchten en scheren ijsvogels laag over het water. De rue de Liotte ligt aan de rechteroever van het dorp, over de brug richting Pont de Scay en Aywaille, voorbij spoorwegovergang direct links.

Mooi stuk bouwgrond met een stenen landgebouwtje. De grond ligt lager ten opzichte van de straat en op loopafstand van de tweestroom van de Ourthe en de Amblève en de groengebieden daarrond. Hier bouwt u een heerlijk vrijstaand woonhuis, zonder haast, want er is geen directe bouwverplichting.  
Deze regio is graag bezocht door ruiters en buitensportliefhebbers. Scholen organiseren hier graag kampen. Met uw bouwproject inspelen op die doelgroepen is natuurlijk ook een idee.  

Goede ligging : op loopafstand van de warme bakker en het treinstationnetje van Rivage met rechtstreeks verbinding naar het TGV station Guillemins en de universiteitsstad Luik. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het winkelstadje Aywaille, van waaruit goede aansluiting met de snelwegen.De RAVèl, het vlakke wandel- en fietspad langs de Ourthe, verbindt Comblain met Tilff/Luik en de andere kant op met Hamoir.  

BIJZONDERHEDEN
Het totale perceel meet 2.806 m².
Alle grond ligt volledig in de landelijke bouwzone.
Wonen aan het water is fantastisch, maar eens in de zoveel jaar kan de Amblève buiten haar oevers treden en een deel van dit terrein blank zetten. De laatste jaren is dat risico hier weliswaar fors afgenomen, vanwege de plaatsing van grote waterkeer/pompinstallaties en klimaatverandering, maar u dient met dit natuurfenomeen wel rekening te houden.
Nutsvoorzieningen aan de straat.
De achtergevel van het perceel is gericht op het westen.
Vrije keuze van architect en ondernemer.
Uw plannen bespreekt u met uw architect die het bouwdossier indient bij de gemeente, teneinde de benodigde vergunningen te verkrijgen.
Voor Nederlandstaligen is het handig te weten dat er in deze regio een aantal tweetalige architecten actief zijn die u kunnen bijstaan in uw eigen taal en tegelijkertijd goed bekend zijn met de hier geldende bouwvoorschriften.
Geen onmiddellijke bouwverplichting.
rue de Liotte 4 5
COMBLAIN AU PONT 4170
Status:Onder bod
Referentie ID: 673/3097
Type vastgoed: Bouwgrond
Oppervlakte perceel m2
2.806
Perceel opp.
0ha 28a 6ca
Kadastraal inkomsten
€ 31

Diverse ruimten

rue de Liotte 4 5
COMBLAIN AU PONT 4170
Status:Onder bod
Referentie ID: 673/3097
Type vastgoed: Bouwgrond

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
rue de Liotte 4 5
COMBLAIN AU PONT 4170
Status:Onder bod
Referentie ID: 673/3097
Type vastgoed: Bouwgrond

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
rue de Liotte 4 5
COMBLAIN AU PONT 4170
Status:Onder bod
Referentie ID: 673/3097
Type vastgoed: Bouwgrond

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.