De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

rue Chérapont, lot 9, 6670 GOUVY € 49.000

rue Chérapont, lot 9, 6670 GOUVY

€ 49.000

Verkocht
Vul uw vertrek adres in: Straat & nummer, postcode & plaats.

In het kort:
Zeer mooi gelegen bouwgrond à 27€/m² in een mini-enclave van slechts een twintigtal villa’s. Hier bouwt een vrijstaand huis en woont of recreeert u midden in de natuur op slechts 300 meter van het Lac de Chérapont, vlakbij gezellige plaatsje Gouvy en op amper 15 autominuten van het Knauf Schopping Center aan de grens met Luxemburg. Opp perc : 1.815 m² - Meer
 rue Chérapont, lot 9


Het gezellige stadje Gouvy ligt even ten zuiden van Vielsalm, vlakbij de grens met Luxemburg en in grote natuurgebied Parc Naturel des Deux Ourthes. Een boogscheut ten zuiden van Gouvy ligt Domein van het Meer van Chérapont en een mini-enclave  die slechts uit twintigtal villa's bestaat. Chérapont is omgeven door weidse akkers, bossen. Vanwege haar hoge ligging geniet u van spectaculaire panorama's over het afwisselende landschap. Skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, vissen, kayakken, zwemmen in de open lucht, noem maar op : allerlei buitenactiviteiten onderneemt u hier van huis uit.  

Op slechts 300 meter van het Lac de Chérapont, ligt dit waanzinnig mooie bouwkavel dat geschikt is voor de bouw van een heerlijk vrijstaand woonhuis.  
Chérapont is een kleine villawijk midden in de landerijen ten zuiden van Gouvy. Bent u van werk afhankelijk van een snelle verbinding naar Luxemburg, maar wilt u in de natuur wonen op Belgisch grondgebied ? Zoek dan niet verder, want die combinatie vindt u hier.
Al ligt Cherapont in recreatiegebied : hier wordt evengoed permanent gewoond.
Terwijl u tuiniert, spelen uw kinderen op het strandje van het meer. Of u tuiniert niet, maar werpt uw hengel uit in hetzelfde meer dat rijk gevuld is met karpers en brasems.
Welke uw plannen ook zijn, voor de prijs van slechts 27€/m² bent u altijd goed uit.

BIJZONDERHEDEN
Het betreft hier lot 9 uit een kleinschalige verkaveling uit 1967 en het is het één na laatste perceel dat nog niet bebouwd is.
Deze verkaveling ligt weliswaar in een recreatiegebied, maar in Chérapont wordt evengoed permanent gewoond (domiciliëring in hoofdverblijf).
Het kavel ligt over een lengte van 30 meter aan een verharde weg die voorzien is van water en elektriciteit.  
Al zijn de bouwvoorschriften oud, een groot pluspunt is dat voorzien is dat depot van banden, auto's en wat dies meer zij in deze wijk niet is toegestaan.
De architectuur van uw woning dient te passen in het straatbeeld (streeksteen, gevelbekleding bovenbouw eventueel in hout, zadeldak met leien of matte keramische pannen, inpandige garage).
Volgens de voorschriften is bouwoppervlak is 60 m², zijgevels tot 7 meter en de hoogte tot aan de daklijst is 4,5 meter. Echter, op de naastgelegen percelen zijn woningen gebouwd die groter zijn.
De Franstalige bouwvoorschriften van 1967 zijn beschikbaar.
De bouwvoorschriften voorzien weliswaar in lozing van afvalwater via een septische tank, maar waarschijnlijk wordt verlangd dat u afvalwater loost op uw eigen zuiveringsinstallatie.  
Keuze architect en aannemer zijn vrij.
Overigens is bouwen geen must. U mag de grond ook onberoerd laten en in waarde laten stijgen als appeltje voor de latere dorst. Omdat andere loten uit deze verkaveling al bebouwd zijn, rust op dit lot zodoende geen directe bouwplicht.
rue Chérapont, lot 9
GOUVY, Ourthe-Amblève 6670
België
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3837
Type vastgoed: Bouwgrond
Oppervlakte perceel m2
1.815
Perceel oppervlakte
0ha 18a 15ca
rue Chérapont, lot 9
GOUVY, Ourthe-Amblève 6670
België
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3837
Type vastgoed: Bouwgrond

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
rue Chérapont, lot 9
GOUVY, Ourthe-Amblève 6670
België
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3837
Type vastgoed: Bouwgrond

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
rue Chérapont, lot 9
GOUVY, Ourthe-Amblève 6670
België
Status:Verkocht
Referentie ID: 673/3837
Type vastgoed: Bouwgrond

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.