De énige Nederlandse makelaar in Wallonië | +32 (0)4 383 56 59 / +32 (0)4 246 53 04|

Briscol, 6997 EREZEE-BISCOL € 197.000

Briscol, 6997 EREZEE-BISCOL

€ 197.000

Vul uw vertrek adres in: Straat & nummer, postcode & plaats.

In het kort:
Heel mooi perceel vlakke grond aan een landelijke zijstraat van de binnenweg tussen Erezée en Manhay. Volledig in de landelijke bouwzone. Geschikt voor de bouw van een grote villa, of verkaveling in meerdere loten of als belegging. Opp perc : 5.370 m²
 Briscol


Het land van "Ourthe & Aisne" beslaat vijf landelijke gemeentes, waaronder Erezée. Het fenomenaal mooie landschap van deze regio, dat gevormd is door beide rivieren, is een lust voor buitensporters en natuurliefhebbers. Het dunbevolkte dorpje Briscol ligt precies halverwege Erezée en Manhay, midden in een bosrijk gebied dat afgewisseld wordt door weidse akkers, beboste ravijnen en snelstromende beken.
De bijentuin en het chocolademuseum van Briscol horen bij de Chocolaterie van Defroidmont, die alom bekend is onder liefhebbers van honing en heerlijke bonbonbons.  

Richting velden en bossen, aan een rustige zijstraat van de binnenweg tussen Erezée en Manhay, ligt een heel mooi perceel vlakke grond van 5.370 m². De grond grenst over een lengte van 115 meter langs straatkant en ligt volledig in de landelijke bouwzone.  

Toelichting bij de afbeeldingen : Uit respect voor de privacy van de buurman is diens perceel op de luchtfoto's 'gemaskeerd'. Op deze grond staan 2 villa's. U ziet dat wel als u er langsrijdt.

Als u de landweg uitloopt, de bossen in richting Sadzot dan staat u midden in het leefgebied van grote roedels herten.
Het is hier dus heel mooi wonen en goed bereikbaar bovendien.
Deze grond is ideaal voor de bouw van een royaal vrijstaand landhuis, of een woonhuis met gastenverblijf in vis-à-vis, of een gîte. Hier kunt u wat kleinvee aan huis houden of uw paard.
U kunt de grond ook verkavelen in meerdere loten. Of u doet er niets mee en laat de waarde rustig stijgen als appeltje voor de latere dorst.
De zijstraat (Briscol) is een verharde weg die voorzien is van alle aansluitingen.  
De keuze van aannemer en architect is vrij.  
Omdat de grond nog niet is verkaveld is er geen directe bouwverplichting.
De relatief kleine bouwzone van Briscol is omzoomd door landbouwgebied en bossen, dus een vrij uitzicht is gegarandeerd blijvend.

Welke uw plannen ook zijn, voor elke bouw geldt uiteraard een voorbehoud van stedenbouwkundige toestemming.
Uw plannen bespreekt u met uw architect die het bouwdossier indient bij de gemeente, teneinde de benodigde vergunningen te verkrijgen.
Voor Nederlandstaligen is het handig te weten dat er in deze regio een aantal tweetalige architecten actief zijn die u kunnen bijstaan in uw eigen taal en tegelijkertijd goed bekend zijn met de hier geldende bouwvoorschriften.Briscol
EREZEE-BISCOL, Ourthe-Amblève, Ardennen 6997
België
Referentie ID: 673/3795
Type vastgoed: Bouwgrond
Oppervlakte perceel m2
5.370
Perceel oppervlakte
0ha 53a 70ca
Briscol
EREZEE-BISCOL, Ourthe-Amblève, Ardennen 6997
België
Referentie ID: 673/3795
Type vastgoed: Bouwgrond

Vul het onderstaand formulier in om een bezichtiging aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag bekijken en u zo snel mogelijk een antwoord terug geven. Vermeld zoveel mogelijk over u vraag.

 
Briscol
EREZEE-BISCOL, Ourthe-Amblève, Ardennen 6997
België
Referentie ID: 673/3795
Type vastgoed: Bouwgrond

Als u deze woning wilt delen, vul dit formulier dan in. Wil u dit naar meerdere personen sturen, vul dan de e-mail adressen in, gescheiden door een komma in het 'Vrienden E-mail' veld.

 
Briscol
EREZEE-BISCOL, Ourthe-Amblève, Ardennen 6997
België
Referentie ID: 673/3795
Type vastgoed: Bouwgrond

Recent bekeken

© Blim.be, realisatie door: Inconel B.V.